Hurt

Skolan har börjat, och det känns rätt bra faktiskt. Helt okej i alla fall, det varierar. Idrott kan jag nog klara, Lena pratade med mig om att jag har stora möjligheter till att få vg, då blev jag gladis.
Igår sov Linn hos mig, fast först var vi med Richard och Mackan, men ändå! Vi tittade på Stolthet och Fördom,
den är så förbannat fin!

Idag vaknade vi lite för sent, inte hemskt farligt, men ändå. Så jag stressar, och så ska jag ner för att sminka mig innan jag ska möta Katja. Jag ramlar. Får ett trappsteg i ryggen. Först skriker jag så klart, men sen känns det rätt lugnt, och så sminkar jag mig och sen går vi. Allt är lugnt, möter Katja, Linn går, vi går till centrum och sitter där och snackar. Det är förövrigt sjukt kallt ute!

Sen nu när jag kommer hem, känner jag hur förbannat jävla pissont det gör. Så ingen dans för mig idag. Det dödar mig. Det gör mig så ledsen, och det gör ont ont ont ont ont ont ont. Skit.


Jag tror att det här kan vara början på något stort

Jag tror på det här asså.

De senaste dagarna har jag varit, upptagen. Skolan har börjat, jag har varit på rockville måndag och idag, och igår var det konfaåterträff. Jag är pepp på att bli aktiv i kyrkan! Tummen upp för det va!
Idag repade vårt band, jag, Katja, Tova och Linn alltså. Jag tror verkligen på det här alltså, jag spelar bas, och det känns så himla bra. Typ bara, roligt, bra. Jag är trött, och imorgon börjar vi åtta. Toppen.

Vårt schema suger bajs.

Och jag hatar dryga människor. JAg blir så irriterad, och vad som gör mig ännu mer irriterad, är folk som verkar vara dryga men som egentligen inte är det! Idag var emodag, fram till Rockville alltså, då blev det peppdag. Hjärndött detta är, jag ska sova nu. För jag är trött. Godnatt.

To live today, to die, the day after tomorrow

Igår var jag på min första danslektion på Lasse Khülers, det kommer bli grymt - tror jag.
Efteråt stressade jag och Mathilda hem, en halvitmme senare satt vi i bilen med Timo på högsta volym och peppade om fan.
Kom fram till nyköping och Typ en festival. Satt och väntade ett tag. Tänkte lyssna på ett band men Mathilda blev livrädd för att de skrek så mycket att vi väntade ute på gräset istället.
Sen gick vi in och tog platser. Det var bara två snygga pojkar framför oss. Vi var nöjda. Vi väntade. Väntade. Timo kom ut, fast vi skulle låtsas att han inte var där, för egentligen var han inte där.
Sen går han igen. Byter om bakom ett sorts skynke, jag har nu sett Timo utan tröja, höhöhö. Pojkarna framför oss, går. GÅR. GÅÅÅR. Jag och Mathilda hamnar. Längst. Fram. Timo. Kommer. Och. Vi. Står. Längst. Fram.

Jag fick höra Creep live. Han är så äkta, och så förbannat fin.

Det var den bästa konserten någonsin, och efteråt kom han ut och sålde tröjor och sånt och signerade, som vanligt. Jag och Mathilda hamnade längst fram även där.
Jag fick min hemmagjorda 'Timo - I'm gonna take you home' tröja signerad.
Konversation:
Jag: Kan du signera den här?
Timo: Ja absolut *läser* ANGENÄMT! *ler*
Jag: *fnittrar* *får tröjan* Kan jag få en kram också?
Timo: Aa
*KRAMAS*

Och viktigast av allt: JAG KÄNDE TIMOS SVETT.
Jag hade inte med min kamera, lite sugigt, ja. Men fan vad den konserten var bra. Den bästa någonsin faktiskt. Timo, timo, timo. Imorgon börjar skolan, men det skiter jag fullständigt i.

Där va vi förenade

Andreas Grega = <3

Jag har haft finaste pojken hära.

Älska skjortan.<3

Vi fikade i en park med Vilma, Memme och Linn. Sedan sov vi alla hos mig och lekte Hogwarts.
Linn tog med dessa små saker, som hon köpt på The Wizarding World of Harry Potter.
Awesome. Gravy är det äcklaste jag någonsin smakat.

Tågluffa i Stockholm med sällskap av dessa fina folk. Samt maränger, chokladsås, plättar och Coco Pops!

Senare kom även Markus, Richard, Linn och Katja. <3

Det var så jävla mysigt att ha fina människan hära. Idag åkte vi till Bromma Flygplats
och sen var jag tvungen att åka hem själv. Jag tog btw fel buss. Då jag kände mig ensam,
åkte jag hem till Linnéa filuren.

Snart är det skola. Yey.

Om du lämnade mig nu

Jag har fint besök från norrland.
Vi gick runt på söder och tittade in i second handbutiker.

Klänning 40 kronor på Statsmissionen.

Väska 40 kronor på statsmissionen.

Och dessutom ett gult skärp för 99 kronor som jag tappat bort.
Jag lovar att jag lade det i påsen som Memme sedan lämnade på en busshållsplats. Bajkorv liksom.

Hagrid är rolig att krama, Hagrid är full av <3, men fastna inte i Hagrids skägg!

Harry and the Potters igår. Underbart, awesome, magic!

Så nära. <3

Så fin.<3

Jag fick autograf, men den har Linn hos sig, så den läggs upp senare eller imorrn.
 Det var så jävla lyckat, och jag är äckligt glad.<3


Svar på kommentaren skriven av '

Din kommentar var: LESBISKA?! UUUUUUUUUSCH, SNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSK. SITTA OCH STRULA TJEJ+TJEJ, BLÄÄÄÄ. JÄVLA ÄCKEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag tycker att det där är sjukt fel, fast först töntigt och så för att du lägger ner tid på att kommentera en så onödig kommentar, men i alla fall. Vad är det för jävla fördomar om lesbiska?! (och bögar för den delen liksom) men jag menar allvarligt, är det äckligt? Vad är det som gör det äckligt? Jag och Linnéa, vi är visserligen bara vänner - men ändå, vad är det som är äckligt med vår pussbild? Jag tycker att den är fin. Sådetså.


bara för ikväll

Tältning med tjejerna, precis vad jag behövde.<3

Se så sjukt charmiga tjejer asså.<3

Vi fick upp det! senare..<3

Tältuppsättning, humorn, humorn. <3

Mathilda. <3

Alex och Mathilda tog ett morgondopp.<3

Pussgurkor. <3

Pusskalas blev det! Är man gifta (och dessutom höga på socker) så är man! Hahaha..<3

Vad jag behöver nu? SÖMN. Men jag har nu dygnat för första gången i mitt lilla liv!
Tack underbara människor, jag älskar er! <3
Gina

Ja, jag var din

Jag skriver av mig nu. Jag orkar inte bry mig om ifall någon tar illa upp, säg det till mig då så jag kan förklara. Men jag orkar inte hålla det här inom mig.

Idag har jag gjort, vadå? Jag har vaknat försent. Jag har tittat på tv. Jag har ätit lite. Jag har bytt om. Det är typ, det. Jag mår skit idag. Så. Jag vill skriva precis hur jag känner till personer, men jag vill ändå inte det, för jag vet hur mycket det skulle kunna förstöra. Så nu sitter jag här och skriver av mig på bloggen istället.

Jag vill förklara för dig hur mycket du sårade mig. Hur mycket du förstörde mig.

Du tog med mig upp bland molnen, kysste mig på vägen upp, bara för att putta ner mig.

Och jag vill veta varför. Jag vill veta varför du gjorde så mot mig. Varför du sårade mig så förjävligt? Varför du gjorde så att jag inte riktigt riktigt riktigt kan gå vidare fullt ut, utan ändå mår skit. Varför i helvete var du tvungen att göra så?! VARFÖR FAN?! VARFÖR?! För jag är en människa. Jag har känslor, alldeles för mycket känslor, och jag fattar inte VARFÖR. DU. GJORDE. SÅ. MOT. MIG. Och jag vill fråga. Få svar. Men jag vågar inte. Vill inte göra dig arg. Vill inte få dig att försvinna fullt ut. Vill inte få dig att hata mig. För jag vill ha kvar dig, bara en gnutta. Ändå vill jag skrika. Jag vet inte vad jag kommer göra, vad du kommer göra, men jag vet att det här inte funkar. Det kan inte vara såhär längre. Anledningen till att skriver här, är för  att hindra mig från att skriva till dig. För då förtjänar att få vara lycklig. Jag vill inte förstöra. Inte ge dig ens en gnutta anledning att må en gnutta dåligt för en gnutta tid. Inte för att du ens skulle bry dig, egentligen.

Och du. Din. Falska. Orm. Idiot. Jag är så förbannad. Jag är så arg. Så sårad. Så ledsen. Så sviken. Du gick bakom ryggen på mig. Du lade dig i. Och sen låtsas du som att allt är så förbannat bra. Men gissa vad, DU HAR INTE FRÅGAT MIG OM JAG MÅR BRA?! Och gissa vad, JAG MÅR INTE BRA. Jag är arg på dig. Jag måste få skrika på dig. Kanske kan vi vara vänner, men jag måste få ur mig det här. Men jag vill inte göra dig ont. så ont som du gjorde mig. JAg orkar inte utsätta andra för saker nu. Jag önskar bara att du förstod själv,att det du gjorde INTE. ÄR. OKEJ. Jag önskar att det var du som mådde skit istället, det gör jag faktiskt. Hej. jag är en dålig människa, men hej, du är värre.


A bad day.

Idag.
Är.
Inte.
En.
Bra.
Dag.

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Cupcakebak hos Néa.Daniel ville också vara med.

Néa. <3
(Det där i bakgrunden är inte jag. Barasåattnivet.)

"I skolan sen ska jag bara ha klänning och kjol, utom när jag har jeans"
Jag är så förbannat smart efter klockan två på natten x)

Gina

I won't be there

Simple plan är bästa musiken att springa till.

Jag sprang.
Jag sprang ifrån alla tankar om dig.
Jag sprang ifrån alla mina rädslor.
Jag sprang ifrån allt och alla.
Jag sprang ifrån en del av mig själv mot en bättre del av mig själv.

Jag sprang ifrån mina mådåligt-känslor.

Jag ska springa oftare.

Om du lämnade mig nu

Egentligen borde väl rubriken varit en Säkert! eller Hello Saferide låt, men jag orkar inte.

"Under tiden har en god text i Filter blivit tolkad av andra medier. I tolkningarna står det att jag ska sluta med musiken, och att Facit blir min sista skiva. Det här har jag aldrig sagt och det är inte sant." 

Så skriver Annika Norlin här:  http://sakert.blogspot.com/2010/07/men-herregud.html 

Förstår ni min lycka? Jag tror inte att ni gör det.
Säkert! eller Hello Saferide, eller ja, båda. Är en av anledningarna att jag andas. Att jag lever. Jag vet att det låter töntigt, men jag tror ärligt talat att det är så. Hur många nätter har jag inte gråtit till hennes musik? Hur många gånger har jag inte ställt mig upp till hennes musik?

Ja, den gamla musiken skulle finnas kvar fortfarande, men det skulle på något sätt ändå kännas som ett slut, vet ni vilken ångest jag fick när jag läste att hon skulle sluta? Antagligen inte.

Nu är jag lycklig, för hon slutar inte alls. Jag vill döda Aftonbladet för vad de gjorde mot mig.

Hon slutar inte.

FAN VAD BRA.

It's my heart you're stealing

Jag saknar dig,

så nu har jag erkänt det.

Jag

saknar

dig.

Det här är vad dom säger

att vi är helt störda. att vi är sjukt charmiga.

En dag i stan med Mathilda och Linnéa. <3


Fint sällskap på tåget. <3

Gratis fika.<3

Trevligt sällskap i övrigt.<3

Jag och Linnéa köpte glasögon, istället för ringar så visar vi att vi är gifta med glasögon och halsband. <3

Mathilda hade redan ett par. <3

Och jag är så otroligt coolish.<3

Vi gav en cheeseburgare till en man på gatan, jag vill inte säga uteliggare, men jag antar att jag måste säga det. Han blev glad. Sen lite senare gav vi lite pengar till honom också. Jag kände mig glad, jag vill göra sånt oftare.

Gina


RSS 2.0