4 O'Clock in the morning

Linnéa har sovit här inatt, vi gick och lade oss för sent. ^^

Vi bakade i alla fall muffins! (Frosseri varje dag, uppenbarligen)


Och tittade på Grease.


Idag åkte jag med familjen till först Ikea, och sedan vidare till Heron City för att titta på Bröderna karlsson. Den var faktiskt, förvånande nog, bra. Den var verkligen, bra. Typ, 4/5, inte som Harry Potter, men ändå, bra.


Jagserutsomenstelfisk.

Gina


Utan dina andetag

Hur går man bara tillbaka till det normala?
Hur släpper man det bara?
Hur slutar man lyssna på alla de där låtarna som påminner mig så mycket om dig, trots att jag är över dig?
Trots att jag är lycklig nu?

Hur går man bara vidare till att, göra annat? Absolut inte tänka på dig. Det här handlar inte om dig. Du existerar inte. Såklart inte.

Men allvarligt, hur glömmer man det som var?
Misstolka mig inte nu, jag är över dig. Har inga känslor kvar, inga sådana i alla fall. Men ändå, hur gör man?

Jag lyssnar fortfarande på de där låtarna, trots att jag inte mår skit, är deppig, saknar dig, eller något sånt, jag lyssnar på det ändå. Och det känns som ett kort stick, men det är bara för att låten berör mig. Det är inte för att jag saknar dig.

Det är konstigt det där, släppa taget.

You are loved

Bilder på min katt.
Gina


You are gone and it makes me happy

Jag är över dig nu.


Igår bestod av frosseri, Néa och Sex and the City. Världens bästa kombination. <3


Idag klippte vi oss.Min frisör var inkompetent när det gäller luggen, men tack vare Néas genialiska idé om raklugg är jag skitnöjd ändå!


Och eftersom att jag kom över dig helt och jävla hållet idag, och eftersom att Néa är så fin, och eftersom att jag fick denna fantastiska klänning av henne, och för så många anledningar, är jag idag. Lycklig.Loneliness is better when you're not alone

Linnéa är hemma!

Lycka. Just nu bakar jag kladdkaka, när den är klar ska jag dra mig till Linnéa och väcka henne. Haha, skit i att hon reste hela dagen igår, hon får stå ut! Jag har verkligen, saknat, henne. Det känns lite sjukt att det gått tre veckor, tre veckor är myycket!

Prat, prat, prat, lär det bli. = MYSIGT.

Förövrigt, Hello Saferide, en av anledningarna till att jag typ lever? Slutar. Hon släpper en skiva i september, sen är det slut. Hon kanske kommer spela och så på ställen men hennes plan är att inte ge ut fler skivor. JAG DÖR. Dessutom är skivan som Säkert! Och inte Hello Saferide. Jag dog i bilen påväg ner till Öland när jag fick reda på det.

Nu ska jag ställa in kladdkakan i ugnen, ha det bra!

Oskar Linnros på allsången i tisdags. Kärlek på honom. <3

Gina

You're beutiful

Jag är nu hemma ifrån Öland! Jag har tagit rutn, 9 kort kanske ._.
Men det spelar mindre roll! För nu är min katt hemma!

Visst är hon söt!?

Denna bild är tagen i bilen, och är inte särkilt bra, jag vet. Men jag har inte orkat fota henne här hemma, och pappa har de fina bilderna jag tog med hans kamera och han gör uppror. Typ.

Hon är i alla fall söt! Vad heter hon nu då? Ärligt talat? Jag vet inte. Jag troor, Effie Mimmi Hekla, men det var vilda diskussioner i bilen och jag vet inte vad det slutade med.

Haha, denna blogg kommer bombas med bilder på min finis kattis, men det blir senare! För nu så ska jag... titta facebook :look Och lyssna på vacker musik. Och titta på tv. Och aa, gosa med min katt.

Mohahahaha,
so long.:look

Gina som typ är hög på socker


Time to say goodbye

Gå runt i stan och känna sig cool, det är fint det. Sen råkade jag göra detta med min familj, där försvann coolheten. Vi var i alla fall på fotografiska, (detta var igår bör tilläggas) det var verkligen fint. Verkligen. Om man är det minsta intresserad av fotografier, bara så pass mycket att man tycker om att säga att ett foto är fint. GÅ DIT. Just saying. Jag planerar att dra med Musse dit när han kommer hit ner, men vi får se.


Där fanns böcker jag ska ha. Fast de är dyra, men jag skiter i det. Jag har fått en väldig kärlek till fotografen Annie Leibovitz, det är hennes böcker jag vill ha.

Idag har jag varit med Lisa, som jag även var under kvällen igår, hon är söt. Vi gav bort sockerdricka till några yngre pojkar, och de sa "det här är inte sockerdricka, det är säkert vatten!" så oskylidgt, det gav mig lite hopp om världen.

Imorgon blir det i alla fall till att åka till öland och hälsa på barndomsvänner samt, antagligen (inte ta ut något i förskott, inte ta ut något i förskott, inte ta ut något i förskott), hämta en söt liten katt! Som då är, ja, vår! Mys på det.


I have a long road ahead of meSalem är fin. <3

RSS 2.0